08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Lunchmeny v 36

Måndag

Dagens tallrik: Paprika fylld med bönor, tomatsås och kokt potatis

Vegetariskt:Dagens tallrik med piccata-stekt aubergine

Fisk: Dagens tallrik med örtbakad nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik med rosmarinspäckad kalvfrikadell

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med champinjoner smålök och potatispuré

 

Tisdag

Dagens tallrik: Blomkål och rödbetskräm med bakade rotfrukter och kokt potatis

Vegetariskt:Dagens tallrik med friterad tofu

Fisk: Dagens tallrik med rödbeta och kaprisbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med sous-vide bakad fläskrygg

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med champinjoner smålök och potatispuré

 

Onsdag

Dagens tallrik: Kantarell risotto med bakad tomat och rucola

Vegetariskt:Dagens tallrik med mozzarella och fröpesto

Fisk: Dagens tallrik med varmrökt lax

Kött: Dagens tallrik med kycklingfilé

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med champinjoner smålök och potatispuré

 

Torsdag

Dagens tallrik: Gratinerad spetskål med grönsaks-kokt färskpotatis och råhyvlade grönsaker

Vegetariskt:Dagens tallrik med bönbiff

Fisk: Dagens tallrik med dillbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med lökbräserad pannbiff

Veckans extra: Rödvinsbrässerad högrev med champinjoner smålök och potatispuré

 

Fredag

Vegetariskt:Stekt grönsaksris med oumph och chili och sojadressing

Fisk: Koriander och sesamöverbakad fisk med stekt grönsaksris, chili och sojadressing

Kött: Bbq-rostbiff med potatisgratäng och tomatsallad

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med champinjoner smålök och potatispuré