Välkommen in till oss!
För tillfället så är huvudentrén stängd och besökare till restaurangen får använda entrén från gården som ni når genom att runda gamla stallet.
Vill du att vi kommer ut med maten ring oss på 08-412 16 60, vi kommer då ut med er beställning till innergården
Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar.
Dagens lunch i restaurangen 100kr
inkl. sallad, bröd, mineralvatten och kaffe
Lunchmeny v 3
Dagens lunch 100 kr inkl. sallad, smör, bröd
Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar
Måndag
Dagens tallrik: Blomkålskräm med råstekt blomkål, broccoli och kokt potatis
Vegetariskt: Dagens tallrik med rökt tofu
Fisk: Dagens tallrik med Nordsjö fisk, kapris och rödbetssmör
Kött: Dagens tallrik Oktavs köttbullar
Veckans extra: Kokt kalv i dillsås med rotsaker och kokt potatis
Tisdag
Dagens tallrik: Potatispuré med helbakad rotselleri och friterade rotsaker
Vegetariskt: Dagens tallrik med friterade bönbollar
Fisk: Dagens tallrik med räkgratinerad fisk
Kött: Dagens tallrik kycklingfilé med rödvinssky och smålök samt saltgurka
Veckans extra: Kokt kalv i dillsås med rotsaker och kokt potatis
Onsdag
Dagens tallrik: Spanskpotatis med paprika och olivsallad
Vegetariskt: Dagens tallrik med panerad aubergine med hummus
Fisk: Dagens tallrik med kapris och oliver med Nordsjö fisk
Kött: Dagens tallrik med färserad fläskytterfilé
Veckans extra: Kokt kalv i dillsås med rotsaker och kokt potatis
Torsdag
Dagens tallrik: Grönsaksris med citron och gräslöksås
Vegetariskt: Dagens tallrik med fetaost
Fisk: Dagens tallrik med ugnsbakad lax
Kött: Dagens tallrik Oktavs biffstroganoff på helbakad högrev
Veckans extra: Kokt kalv i dillsås med rotsaker och kokt potatis
Dagen extra: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
Dagens tallrik: Kokt potatis, pressgurka och gröna ärtor
Vegetariskt: Dagens tallrik med smörbönsbiff och ajvar relish
Fisk: Dagens tallrik med friterad torsk med tartarsås
Kött: Dagens tallrik med köttfärslimpa av kalv, gräddsås
Veckans extra: Kokt kalv i dillsås med rotsaker och kokt potatis
