Välkommen in till oss!
För tillfället så är huvudentrén stängd och besökare till restaurangen får använda entrén från gården som ni når genom att runda gamla stallet.
Vill du att vi kommer ut med maten ring oss på 08-412 16 60, vi kommer då ut med er beställning till innergården
Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar.
Dagens lunch i restaurangen 100kr
inkl. sallad, bröd, mineralvatten och kaffe
Lunchmeny v 15
Foodtrucken kommer äntligen tillbaka.
Från måndag 25/1 parkerar vi utanför dörrarna till musikhögskolan och säljer matlådor mellan 11-13.
KMH har beslutat att stänga skolan för allmänheten under en begränsad tid för att öka säkerheten.
Inne är det öppet som vanligt för alla med passerkort
Dagens lunch 100 kr inkl. sallad, smör, bröd
Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar
Måndag
Dagens tallrik: Kokt potatis och bakad fänkål och morötter, picklad rödlök samt aioli
Vegetariskt: Dagens tallrik med smörbönsbiffar
Fisk: Dagens tallrik med fiskgryta
Kött: Dagens tallrik med kalvköttbullar med dragon och parmesanost
Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med kokt potatis, kapris och rödbetor
Tisdag
Dagens tallrik: Buljongkokt potatis med broccoli, rödlök och spenat
Vegetariskt: Dagens tallrik med zucchini med mozzarellafyllning
Fisk: Dagens tallrik med fisk med brynt smör och ägg
Kött: Dagens tallrik med oxragu, tomatsalsa med gremolata
Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med kokt potatis, kapris och rödbetor
Onsdag
Dagens tallrik: Potatis och grönsaker med caesardressing
Vegetariskt: Dagens tallrik med marinerad mozzarella
Fisk: Dagens tallrik med chimichurri-bakad fisk
Kött: Dagens tallrik med BBQ-bakat fläsk
Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med kokt potatis, kapris och rödbetor
Torsdag
Dagens tallrik: Stuvad spenat och kokt potatis samt bakad tomat och gulbetssallad
Vegetariskt: Dagens tallrik med lins och morotsbiff
Fisk: Dagens tallrik med panerad stekt fisk
Kött: Dagens tallrik med pannbiff
Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med kokt potatis, kapris och rödbetor
Fredag
Dagens tallrik: Engelsk potatis med ärtsallad och örtyoghurt
Vegetariskt: Dagens tallrik med tofulåda
Fisk: Dagens tallrik med Nordsjö fisk
Kött: Dagens tallrik med kycklingfilé Crodon bleu
Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med kokt potatis, kapris och rödbetor
