08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Nu har är det öppnat inne i Kungliga Musikhögskolan för alla

Välkommen för lunch mellan 11-14

Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

Måndag

Dagens tallrik: Helbakad majrova, rotselleri, morot och gulbeta med fänkålssallad

Vegetariskt: Dagens tallrik med böngryta

Fisk: Dagens tallrik med citrusbakad kolja med brynt smör

Kött: Dagens tallrik med isterband

Veckans extra: Oktavs varmrökta lax med tomatpaj, kokt potatis och gräslöksgräddfil

 

 

Tisdag

Dagens tallrik: Stekt kulpotatis med persilja, jordärtskocka och purjolökssås

Vegetariskt: Dagens tallrik med kikärtsbollar med dadel och morot

Fisk: Dagens tallrik med dragonbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med urbenad kycklinglårfilé

Veckans extra: Oktavs varmrökta lax med tomatpaj, kokt potatis och gräslöksgräddfil

 

 

Onsdag

Dagens tallrik: Krämig polenta med parmesan och varm tomat och kronärtskockssallad

Vegetariskt: Dagens tallrik med fetaost med oliver

Fisk: Dagens tallrik med fisk med tomat och basilikasås

Kött: Dagens tallrik med salviafärsbiff med rödvinssky

Veckans extra: Oktavs varmrökta lax med tomatpaj, kokt potatis och gräslöksgräddfil

 

Torsdag

Dagens tallrik: Gratinerad blomkål och potatis med fänkålsbakad morot och blomkålssallad

Vegetariskt: Dagens tallrik med zucchini och auberginerullad

Fisk: Dagens tallrik med vitvinspocherad fisk med citrustopping

Kött: Dagens tallrik med äppelstekt fläskkarré

Veckans extra: Oktavs varmrökta lax med tomatpaj, kokt potatis och gräslöksgräddfil

 

 

Fredag

Dagens tallrik: Bakad fänkål ”puttanesca” med aioli, kokt potatis och krutonger

Vegetariskt: Dagens tallrik med akara(bönbollar)

Fisk: Dagens tallrik med fishcake med koriandersalsa

Kött: Dagens tallrik med majskycklingfilé

Veckans extra: Oktavs varmrökta lax med tomatpaj, kokt potatis och gräslöksgräddfil