08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Nu har är det öppnat inne i Kungliga Musikhögskolan för alla

Välkommen för lunch mellan 11-14

Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

Måndag

Dagens tallrik: Ugnsbakad morot med apelsin, citron och ingefära samt svartbönskräm och kokt potatis

Vegetariskt: Dagens tallrik med örtmarinerad fetaost

Fisk: Dagens tallrik med örtbakad torsk

Kött: Dagens tallrik med BBQ-stekt kycklingfilé

Veckans extra: Boeuf bourguignon i bit med champinjoner, små lök och potatispuré

 

Tisdag

Dagens tallrik: Svartrötter med dillmarinerade ärtor, blekselleri och purjolök

Vegetariskt: Dagens tallrik med falafel med koriander och myntayoghurt

Fisk: Dagens tallrik med panerad flundra med tartarsås

Kött: Dagens tallrik med köttbullar med gräddsås

Veckans extra: Boeuf bourguignon i bit med champinjoner, små lök och potatispuré

 

Onsdag

Dagens tallrik: Tärnade rotsaker med honung, citron och örter samt rödkålssallad och potatisplättar

Vegetariskt: Dagens tallrik med svartbönsbollar

Fisk: Dagens tallrik med vitvinsbakad fisk med gräslöksås

Kött: Dagens tallrik med örtstekt fläskrygg

Veckans extra: Boeuf bourguignon i bit med champinjoner, små lök och potatispuré

 

Torsdag

Dagens tallrik: Chilirostade tomater, hyvlade morötter och ostgratinerade delizie                 

Vegetariskt: Dagens tallrik med stekt aubergin med bönkräm

Fisk: Dagens tallrik med kryddbakad lax

Kött: Dagens tallrik med toskansk köttgryta

Veckans extra: Boeuf bourguignon i bit med champinjoner, små lök och potatispuré

 

Fredag

Dagens tallrik: Blomkål med pesto samt oliver, kapris, spenat samt rostad potatis

Vegetariskt: Dagens tallrik med smörbönsbiffar med gremolata                                         

Fisk: Dagens tallrik med gremolata-bakad fisk

Kött: Dagens tallrik med kalvfrikadeller

Veckans extra: Boeuf bourguignon i bit med champinjoner, små lök och potatispuré