08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Nu har är det öppnat inne i Kungliga Musikhögskolan för alla

Välkommen för lunch mellan 11-14

Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

Måndag

Dagens tallrik: Blomkål med basilika och soltorkad tomatkräm samt kokt potatis

Vegetariskt: Dagens tallrik med falafel

Fisk: Dagens tallrik med zucchinibakad sej

Kött: Dagens tallrik med helstekt fläskrygg med citrusglace

Veckans extra: Gravad lax med dillstuvad potatis

 

Tisdag

Dagens tallrik: Broccoli pico pico, rostad potatis och gröna ärtor & avocadokräm

Vegetariskt: Dagens tallrik med smörbönsbiff

Fisk: Dagens tallrik med ört & tomatbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med färsbiff med champinjoner och lök

Veckans extra: Gravad lax med dillstuvad potatis

 

Onsdag

Dagens tallrik: Helbakad rotselleri med senapsglace, kålsallad med rostade frön

Vegetariskt: Dagens tallrik med broccolibiff med fetaost och ajvar relish

Fisk: Dagens tallrik med fiskspett med gräslökssås

Kött: Dagens tallrik med Oktavs bondkrov med rödvinsky

Veckans extra: Gravad lax med dillstuvad potatis

 

Torsdag

Dagens tallrik: Olivbakade tomater, purjo, blekselleri, kapriskräm samt rostad potatis

Vegetariskt: Dagens tallrik med friterad tofu

Fisk: Dagens tallrik med vitvinsbakad spätta

Kött: Dagens tallrik med timjansbakad kycklingfilé

Veckans extra: Gravad lax med dillstuvad potatis

 

Fredag

Dagens tallrik: Ärtor, purjolök, morot och potatismos

Vegetariskt: Dagens tallrik med fritters med quino & broccoli

Fisk: Dagens tallrik med fish cake med räkor och räksås

Kött: Dagens tallrik med Wallenbergare

Veckans extra: Gravad lax med dillstuvad potatis