08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Foodtrucken kommer äntligen tillbaka.

Från måndag 25/1 parkerar vi utanför dörrarna till musikhögskolan och säljer matlådor mellan 11-13.

KMH har beslutat att stänga skolan för allmänheten under en begränsad tid för att öka säkerheten.

Inne är det öppet som vanligt för alla med passerkort

Dagens lunch 100 kr inkl. sallad, smör, bröd

Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

Måndag

Dagens tallrik: Stuvade champinjoner med rödkålssallad och kokt potatis

Vegetariskt: Dagens tallrik med ostgratinerade betor          

Fisk: Dagens tallrik med parmesanost bakad fisk

Kött: Dagens tallrik med pannbiff med skysås

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med potatispuré, brytbönor och smålök

 

Tisdag

Dagens tallrik: Gräddkokta morötter med rostad potatis och syrad kål

Vegetariskt: Dagens tallrik med svamp och quinoafylld paprika

Fisk: Dagens tallrik med nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik med Oktavs köttbullar

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med potatispuré, brytbönor och smålök

 

Onsdag

Dagens tallrik: Potatiskaka med lök och dill, råhyvlad fänkål och morot

Vegetariskt: Dagens tallrik med zucchini och morotsplätt, smörbönskräm

Fisk: Dagens tallrik med Nordsjö fisk samt vitvinssås

Kött: Dagens tallrik med fläskschnitzel och kaprissky

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med potatispuré, brytbönor och smålök

 

Torsdag

Dagens tallrik: Potatispuré med pestobakad morot och grönärts-vitvinssås

Vegetariskt: Dagens tallrik med fröstekt aubergine

Fisk: Dagens tallrik med nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik med yoghurtbakad kycklingfiléspett

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med potatispuré, brytbönor och smålök

Dagen extra: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

 

Fredag

Dagens tallrik: Rostad potatis med persiljerot

Vegetariskt: Dagens tallrik med bönbiff med BBQ-sås

Fisk: Dagens tallrik med fiskspett och gräslöksås

Kött: Äppelspäckad fläskkarré med svartvinbärsgelé och gräddsås

Veckans extra: Rödvinsbräserad högrev med potatispuré, haricots verts och smålök