08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Foodtrucken kommer äntligen tillbaka.

Från måndag 25/1 parkerar vi utanför dörrarna till musikhögskolan och säljer matlådor mellan 11-13.

KMH har beslutat att stänga skolan för allmänheten under en begränsad tid för att öka säkerheten.

Inne är det öppet som vanligt för alla med passerkort

Dagens lunch 100 kr inkl. sallad, smör, bröd

Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

Måndag

Dagens tallrik: Gratinerad blomkål med potatis och örtsallad

Vegetariskt: Dagens tallrik med broccoli och bönbiff

Fisk: Dagens tallrik med nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik med stekt kycklingfilé och rödvinssky

Veckans extra: Oktavs kroppkakor med extra fläsk, lingon och skirat smör

 

Tisdag

Dagens tallrik: Potatismos med sallad av broccoli och pumpafrön, gurkyoghurt

Vegetariskt: Dagens tallrik med morotsbiff

Fisk: Dagens tallrik med stekta strömmingsflundror

Kött: Dagens tallrik med pannbiff med lök

Veckans extra: Oktavs kroppkakor med extra fläsk, lingon och skirat smör

 

Onsdag

Dagens tallrik: Rostad potatis med gräddkokt purjolök och morot samt spenat och äppelsallad

Vegetariskt: Dagens tallrik med aubergine och tomatrulad

Fisk: Dagens tallrik med örtöverbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med fläskytterfilé

Veckans extra: Oktavs kroppkakor med extra fläsk, lingon och skirat smör

 

Torsdag

Dagens tallrik: Arancini (risottobollar) med tomatsås och ruccola

Vegetariskt: Dagens tallrik med linsfylld paprika

Fisk: Dagens tallrik med tomat och olivbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med rosmarinsspäckade frikadeller

Dagen extra: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

Veckans extra: Oktavs kroppkakor med extra fläsk, lingon och skirat smör

 

Fredag

Dagens tallrik: Hasselbackspotatis med haricot vert-sallad och picklad blomkål

Vegetariskt: Dagens tallrik med bönbiff med persilja och citron

Fisk: Dagens tallrik med fisk och vitvinssås

Kött: Dagens tallrik med nattbakad högrev med stroganoffsås

Veckans extra: Oktavs kroppkakor med extra fläsk, lingon och skirat smör