08 - 412 16 60 info@oktav.nu

Foodtrucken kommer äntligen tillbaka.

Från måndag 25/1 parkerar vi utanför dörrarna till musikhögskolan och säljer matlådor mellan 11-13.

KMH har beslutat att stänga skolan för allmänheten under en begränsad tid för att öka säkerheten.

Inne är det öppet som vanligt för alla med passerkort

Dagens lunch 100 kr inkl. sallad, smör, bröd

Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

Måndag

Dagens tallrik: Parmesanost-gratinerad örtduschesse med broccolisallad

Vegetariskt: Dagens tallrik med kikärtsfylld paprika

Fisk: Dagens tallrik med tomatbakad nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik kycklingfilé med rödvinssky

Veckans extra: Fläskrulader med saltgurka, gräddsås och svartvinbärsgelé och kokt potatis

 

Tisdag

Dagens tallrik: Rotsaks-raggmunk med gröna ärtor och fänkål

Vegetariskt: Dagens tallrik med lins och böncurry med mynta

Fisk: Dagens tallrik med Oktavs rökta lax och yoghurtsås

Kött: Dagens tallrik stekt rimmat fläsk och gräddkokt lök

Veckans extra: Fläskrulader med saltgurka, gräddsås och svartvinbärsgelé och kokt potatis

 

Onsdag

Dagens tallrik: Tomatiserad rotfruktsragu med gremolata-potatis

Vegetariskt: Dagens tallrik med fetaost med solrosfrön

Fisk: Dagens tallrik med fiskspett

Kött: Dagens tallrik kalvfrikadeller med fetaost

Veckans extra: Fläskrulader med saltgurka, gräddsås och svartvinbärsgelé och kokt potatis

 

Torsdag

Dagens tallrik: Potatis och tomatlåda toppad med purjolök och bakad rödlök

Vegetariskt: Dagens tallrik med  stekt temphe

Fisk: Dagens tallrik med rimmad torsk med pepparrot och dill

Kött: Dagens tallrik öl och lökbräserad högrev i bit

Veckans extra: Fläskrulader med saltgurka, gräddsås och svartvinbärsgelé och kokt potatis

Dagen extra: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

 

Fredag

Dagens tallrik: Klyftpotatis, coleslaw, majssallad och anchochili-tomatsås

Vegetariskt: Dagens tallrik med black bean burger

Fisk: Dagens tallrik med kryddig fish cake

Kött: Dagens tallrik BBQ bakad fläskrygg

Veckans extra: Färserad fläskrygg med gräddsås och svartvinbärsgelé och kokt potatis