Det vegetariska alternativet går alltid att få som veganskt, ibland med mindre justeringar

 

Måndag

Dagens tallrik: Buljongkokt potatis, pressgurka och gräddkokta champinjoner

Vegetariskt:Dagens tallrik med sotad broccoli med fetaost

Fisk: Dagens tallrik med dillbakad skrei torsk

Kött: Dagens tallrik med stekt fläskrygg

Veckans extra: Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotskräm

 

Tisdag

Dagens tallrik: Potatis och rotselleripure med grönärtssås

Vegetariskt:Dagens tallrik med linsfylld portabello

Fisk: Dagens tallrik med nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik med kalvfärsbiff

Veckans extra: Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotskräm

 

Onsdag

Dagens tallrik: Potatisgratäng med rotfrukt och purjolökssallad

Vegetariskt:Dagens tallrik med oumph! och svampfylld paprika

Fisk: Dagens tallrik med nordsjöfisk

Kött: Dagens tallrik med kycklingfilé

Veckans extra: Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotskräm

 

Torsdag

Dagens tallrik: Örtrisotto med ruccolasallad, rostade frön och bakad tomat

Vegetariskt:Dagens tallrik med stekt aubergine

Fisk: Dagens tallrik med örtöverbakad fisk

Kött: Dagens tallrik med salviafylld fläskschnitzel

Veckans extra: Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotskräm

 

Fredag

Dagens tallrik: Ugnsbakad mandelpotatis, savojkål och aioli

Vegetariskt:Dagens tallrik med bönbiffar

Fisk: Dagens tallrik med sydfransk fisk och skaldjursgryta

Kött: Dagens tallrik med chipotleglaserad högrev

Veckans extra: Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotskräm